ЦНТ
Стерилизатор воска СтВ20

Стерилізатор воску СтВ20

Призначення: призначений для стерилізації воску, відділення чистого воску від домішок.

Збудники хвороб гинуть при температурі 120-140 градусів. Підтримувати таку температуру необхідно не менше півгодини, деякі бджолярі рекомендують навіть до двох годин, для гарантії стерилізації.

Основою стерилізатора є внутрішня камера з харчової нержавіючої сталі, яка оточена камерою, заповненою маслом. Для нагріву масла, в корпус стерилізатора встановлено два ТЕНи. Таке рішення значно підвищує надійність стерилізатора, а також термін роботи терморегулятора. Для зменшення втрат тепла, камера з маслом по всій висоті оточена теплоізоляцією, яка закрита зовнішнім циліндром з технічної нержавійки. Злив вмісту бака після стерилізації проводиться на двох рівнях: на нижньому рівні дрібне сміття, забруднений віск, на більш високому рівні - чистий віск.

Ємність внутрішнього бака, л

Максимальна споживана потужність електроенергії, кВт

1,5

Автоматичне регулювання температури
так

Габарити внутрішнього бака, мм:

діаметр (верх, низ)

висота

Період гарантії на корпус стерилізатора, років 5 років

Пропонується два варіанти стерилізатора:

• економ - термостат капілярний (Туреччина); плавне регулювання температури ручкою з розподілами до + 150 ° С, похибка до ± 8 ° С, без індикації температури. Величина перепаду температури, що призводить до повернення термостата у вихідне положення - до 17 ° С, нерегульована.
    Період гарантії на ТЕНи та термостат Ціна (EUR)
    11 місяців 700
    24 місяця 750

• професійний - цифровий терморегулятор (Україна) з безперервною індикацією поточної температури, крок установки температури 1 ° С, похибка 1 ° С, нижня і верхня межа температур встановлюється на регуляторі самостійно. Додатково поставляється кришка з нержавіючої сталі для зменшення втрат тепла на першій і третій фазах обробки.
    Період гарантії на ТЕНи та терморегулятор Ціна (EUR)
    11 місяців 760
    24 місяця 800

• "Початкова" - нагрівання маси до 100 ° С;
  • "Кипіння" - випаровування води з розплавленої маси, температура тримається 100 ° С;
  • "Високотемпературна" - температура вище 120 ° С, виставляється оператором, регулюється автоматично.