ЦНТ "Планета"

Центр иследований, разработок и внедрения новых технологий

Стерилізатор воску рамковий
Стерилізатор воску рамковий СтВP

Призначення: призначений для виплавлення воску з рамок шириною 435 мм, стерилізації воску і рамок, відділення чистого воску від домішок.

Збудники хвороб гинуть при температурі 120-140 градусів. Підтримувати таку температуру необхідно не менше півгодини, деякі бджолярі рекомендують навіть до двох годин, для гарантії стерилізації.

Основою стерилізатора є внутрішня камера з харчової нержавіючої сталі, яка оточена камерою, заповненою маслом. Для нагріву масла, в корпус стерилізатора встановлено два ТЕНи. Таке рішення значно підвищує надійність стерилізатора, а також термін роботи терморегулятора. Для зменшення втрат тепла, камера з маслом по всій висоті оточена теплоізоляцією, яка закрита зовнішньою камерою з технічної нержавійки. Злив вмісту бака після стерилізації проводиться на двох рівнях: на нижньому рівні дрібне сміття, забруднений віск, на більш високому рівні - чистий віск.

1 Висота рамки, мм до 300
2 Объєм простору під рамками, л 13
3 Объєм простору для воску без рамок, л 50
4 Максимальна споживана потужність електроенергії, кВт 1,5 (3,0 під замовлення)
Автоматичне регулювання температури
так
Габарити вікна внутрішнього баку, мм:
475 х 280
Зовнішні габарити, мм:

довжина х ширина х висота

600 х 400 х 500

Пропонується два варіанти стерилізатора:

• економ - термостат капілярний (Туреччина); плавне регулювання температури ручкою з розподілами до + 150 ° С, похибка до ± 8 ° С, без індикації температури. Величина перепаду температури, що призводить до повернення термостата у вихідне положення - до 17 ° С, нерегульована.
    Період гарантії на ТЕНи та термостат Ціна
    11 місяців договірна
  • професійний - цифровий терморегулятор (Україна) з безперервною індикацією поточної температури масла, крок установки температури 1 ° С, похибка 1 ° С, нижня і верхня межа температур встановлюється на регуляторі самостійно.
    Період гарантії на ТЕНи та терморегулятор Ціна
    11 місяців договірна

Обидва варіанти комплектуються кришкою (з термоізоляцією або без, за домовленістю).

• "Початкова" - розплавлення воску в рамках при закритій кришці (нагрів маси до 100 ° С);
  • "Кипіння" - випаровування води з розплавленої маси при відкритій кришці, температура розплавленої маси тримається 100 ° С;
  • "Високотемпературна" - температура вище 120 ° С при закритій кришці, виставляється оператором, регулюється автоматично.